Ganzenkronen blijven in de familie te Lillo

gans lillo

het bleef in de familie Van Meir te Lillo

 
gans lillo

Jerom Van Meir

[Not a valid template]
Na een felle strijd is Jerom Van Meir (13j) uit Zandvliet, koning geworden van de kindergans in Lillo. Bij de vrouwen werd familielid Wendy van Meir koningin.
Jerom is de broer van 4-voudig kinderkoning Brian en zoon van ex keizer Pascal en vrouw Monique. Kleinzoon van voorzitter Hugo Van Meir. Het net werd losgetrokken door Chelsey Marynissen. De prijs van de mooiste fiets was voor Seth De Ketelaere 1j. De nieuwe koning koos Walibi als pretpark. De uitstap gaat door op 3 sept.
Rond 17.50u kroonde Wendy Van Meir zich tot koningin 2016. Bij de vrouwen van de Ware Gans waren er 10 deelneemsters. Het net werd losgetrokken door Joy Van Belle die voor de eerste keer deelnam. Wendy deed er 6 jaar over om de felbegeerde titel te behalen. Er werd een bedrag van 1773 euro opgehaald op beide activiteiten. Dit gaat integraal naar de Kinderuitstap. Wendy is de dochter van voorzitter Hugo wat samen met kleinzoon Jerom voor een dubbel feest zorgt. De trotse ( groot) vader voorzag uiteraard een traktatie. (RS/SDL)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *