Fuiven om koninklijke titel te vieren

SK Nieuw Stabroek bestaat 50 jaar en dat wordt een heel jaar gevierd! Natuurlijk kan een fuif, om de “Koninklijke titel” te vieren, niet ontbreken. Daarom wordt op zaterdag 7 oktober de zaal van basisschool De Stappe te Stabroek, omgetoverd tot een heus voetbalstadion. Iedereen is welkom deze avond, gaande van spelers, trainers en supporters, maar ook familie, vrienden, feestbeesten en sympathisanten.
Wat mag je allemaal verwachten deze avond?
17:00 Deuren open: iedereen welkom voor een frisse pint, wijntje of frisdrank. Frietkraam is vanaf het begin aanwezig om de hongerige magen te stillen.
18:00: Bosnië-België: match wordt uitgezonden op groot scherm in de zaal. Kom dus met zo veel mogelijk vrienden en familie de Rode Duivels naar de overwinning schreeuwen!
20:00: Optreden “VC De Gies”. Dit groepje brengt op een geheel eigenwijze manier een programma volgestouwd met Nederlandstalige hits uit de voorbije decennia, overgoten met een aanstekelijk sausje ambiance waarbij zweet nog stembanden worden gespaard.
22:00: Fuif met DJ Marcin
Gratis toegang, iedereen welkom! Er zal een frietkraam aanwezig zijn met overheerlijke frietjes en bijhorende snacks, bier, wijn en frisdrank aan democratische prijzen.
Afspraak: Zaal “De Stappe” – Koninklijk Technisch Atheneum,  ingang via Geelvinckstraat 15 te Stabroek

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *