Fuif- en eetfestijn voor wielrenner Dylan Jaspers

Op woensdag 28 decemberen is Junior Dylan Jaspers met succes geopereerd in het Sint Elizabeth ziekenhuis van Herentals. Een scheur in het bekken en een zwevend stuk bot werden weggehaald veroorzaakt door een val afgelopen zomer in de ronde van Oostenrijk. Door nog een latere val in de Beker v Belgie-koers van Diegem bleven de resultaten in de zwaardere koersen uit.
Dylan lid van het succesvolle AVIA FUJI team van ploegleider Rik Devoogdt is opgelucht en kan zijn tegenstanders het komend seizoen met gelijke wapens bekampen. Hij kijkt, hopelijk na zijn revalidatie dan ook uit naar de start van het wielerseizoen, niet begin maart maar Dylan uit Berendrecht zal pas in april op de koersen verschijnen. Maart wordt gebruikt voor een buitenlandse stage in het warme Sicilie en enkele doorgedreven trainingen in de Ardennen, op zijn geliefkoost trainingsparcours in de buurt van Remouchamps.
Dylan zal dit seizoen aan de zijde staan van vele Belgische talenten en het  Nederlandse toptalent Piotr Havik samen zullen ze onder meer internationale wedstrijden rijden in Toscanie, Frankrijk, de ronde van Oostenrijk, de 3-daagse van Axel en vele Vlaamse klassiekers. Ploegleider Rik Devoogdt is trots op zijn renners en omkadering en geeft op 13 januari zijn ploegenvoorstelling in Brugge. Supporters op post !

Dylan biedt zijn supporters en sympathisanten ook een fuif- en eetfestijn aan en dit op zaterdagavond 28 januari in de kantine van Zandvliet Sport
Tegen de prijs van 17 € kan men genieten van Witoofroomsoep met verse Noordzeegarnalen, stoofvlees Gusta Planckaert of Fricassée Koppenberg en als dessert vers ambachtelijk vanille roomijs , dit alles a volenté !!  Nadien kan men de benen strekken op de muziek van DJ Danny. Vlug inschrijven is dus de boodschap- tel. 0475 29 70 63
foto:   Dylan in de Tour du Vaud (Zwitserland) beklimming  col du chat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *