Fort Fiësta Light met 160 avonturiers

Een groep jongeren staat klaar om Archery Tag te spelen

STABROEK – Zaterdag 16 oktober konden jongeren tussen de 12 en de 17 jaar spannende avonturen beleven op Fort Fïesta Light bij Stafort in de Abtsdreef te Stabroek.

Niets leuker dan samen met je vrienden spannende avontuurlijke activiteiten beleven!

Covid zorgde ervoor dat de voorjaarseditie 2020 niet kon doorgaan. Om toch de jongeren een kans te geven organiseerden de jeugddiensten van de gemeenten Ekeren, Kapellen, Stabroek en Zandvliet/Berendrecht in samenwerking met Stafort een lightversie van Fort Fiësta.

Het aanbod van spelen was dit jaar minder maar de meeste avontuurlijke opdrachten kwamen zeker aan bod. De jongeren werden in groepjes ingedeeld en voorzien van een polsbandje. Door middel van een doorschuifsysteem konden de avonturiers kennis maken met o.a. Via Ferrata, Death Ride, Low Ropes, vuurproef, Archery Tag, B-game, vaarproef  en paintball.

Klaar voor een partijtje paintball

De organisatie hoopt volgend jaar terug een editie op te stellen met activiteiten zoals in de voorgaande edities. Woensdag 13 april 2022 werd alvast op de kalender omcirkeld.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder