Finalisten Kapels Kampioenschap tafeltennis; dubbelslag voor Aram Pauwels

Op zondagochtend 4 september 2011 opende TTC Pipoka het seizoen met de tiende editie van het ‘Kapels Kampioenschap Tafeltennis’. Inzet waren de eretitels in de diverse reeksen én natuurlijk de  felbegeerde ‘wisselbeker Henri Verbeeck’, Kapels Kampioen Tafeltennis.
Deze tiende editie zorgde ook nu weer voor een mooie prijzentafel. Langs deze weg wenst TTC Pipoka de Kapelse middenstand en de diverse sponsors hiervoor te danken. Ook het bezoek van Kapels sportschepen Sabine Van Dooren, de leden van het schepencollege en de voorzitter van de Kapelse sportraad werd sterk gewaardeerd.
Om de ruim tweehonderd wedstrijden te beslechten werden alle negen wedstrijdtafels aan een strak tempo bezet gehouden. Vanaf vier uur in de namiddag startte de afvallingsrace met de achtste finales. Het hoge wedstrijdniveau zorgde voor volgende resultaten.
Kapels Kampioen Jeugd werd Wouter van Santen, Jeroen Beysens won de reeks Recreanten, Sigrid Close werd kampioen Dames na een spannende remonte tegen Joke De Sutter. Bij de Veteranen zette Willy Lambrechts na een knappe wedstrijd Roland Van Aerde opzij.
Opmerkelijk was de sterk spelende Thierry Rombout die zijn meerdere diende te erkennen in Aram Pauwels. Hiermee was de dubbelslag een feit. Winnaar in de open reeks met én zonder voorgift werd Aram Pauwels. Daarmee werd Aram op prachtige wijze eigenaar van de wisselbeker én de titel Kapels Kampioen Tafeltennis 2011 !