Filmvoorstelling ‘Beertje Paddington II’ en goochelaar Magic Michael


Op zaterdag 28 april 2018 organiseert de Cultuurraad van Stabroek een filmvoorstelling ‘Beertje Paddington II’ , met daarna een optreden goochelaar Magic Michael, in zaal Moorland te Stabroek.
In 1958 verscheen Paddington in de kinderliteratuur, geschreven door Michael Bond. Inmiddels zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht en heeft Paul King al twee films geregisseerd met het bekende kinderfiguur in de hoofdrol.Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.
Na de voorstelling is het aan Magic Michael. Hij neemt de kinderen mee in een spectaculaire reis rond de wereld. Goochelspektakel dat klein en groot zal boeien, een fijne afsluiter van een magische namiddag..
Deuren : deuren 13.30 uur, aanvang 14.00 – Inkom : 5 € drankje inbegrepen, zitkussen meebrengen mag. Jonger dan 7 jaar enkel met betalende begeleiding; cadeaucheques van gemeente Stabroek worden aanvaard. Info en reservatie : cultuurdienst, 03 210 11 75, reservaties@stabroek.be
Organisatie : cultuurraad Stabroek

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *