Figuranten gezocht voor opnames in kerk Zandvliet

Voor de nieuwe één serie ‘als de dijken breken’ zijn er deze week in de kerk van Zandvliet in de Spaansemolenstraat opnames. We hebben hiervoor een vluchtelingkamp opgebouwd in de kerk en daarvoor zijn wij dus nog opzoek naar zoveel mogelijk figuranten. We draaien iedere dag hier nog van ongeveer 10 u 30 tot 20 u 30. Maandag tot en met vrijdag
Korte inleiding over de serie:
Een groot deel van West-vlaanderen en een nog veel groter deel van Nederland liggen onder zeeniveau. Door toenemende regenval, het smelten van het poolijs en onstuimige rivieren is de kans op een totale overstroming reëel aanwezig.
“Als de Dijken Breken” toont een waarheidsgetrouw beeld van een ramp die morgen plaats kan vinden. Een verhaal dat begint bij de beslissing van de Belgische premier om preventief te evacueren en van de Nederlandse premier om dat niet te doen.
Er is een vergoeding voorzien van 20 euro en eten op set. Productiehuis is Menuet en de regie ligt in de handen van Hans Herbots. Mensen die geïnteresseerd zijn mogen mailen naar dries@jocomedia.nl of bellen naar +32 472 83 60 24.
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder