Ferm opent buitenschoolse kinderopvang in Kapellen

KAPELLEN – 1 september, een spannende dag voor vele kinderen. Maar ook voor het team kinderbegeleiders van Ferm in Kapellen. In basisschool GO! Irishof openden niet alleen de schoolpoorten maar ook, voor de eerste keer, de deuren van buitenschoolse kinderopvang Ferm Kapellen.

Ferm Kinderopvang neemt vanaf 1 september de fakkel over van OLO vzw . Maximaal 75 kinderen kunnen er voor- en na school terecht. Een nieuw team van kinderbegeleiders en vrijwilligers staat klaar om hen een zorgeloze tijd te laten beleven vol met plezante spelprikkels, maar ook met rustmomenten wanneer nodig.

“We hebben de voorbije zomer een gevarieerd team samengesteld zodat elk kind iemand vindt waarbij hij of zij zich thuis voelt. Want zichzelf mogen zijn en zich goed voelen in onze opvang staat centraal.” zegt verantwoordelijke Nathalie Keuppens

Kinderbegeleid(st)ers Keriman, Yuri, Peggy, Malaika en Nathalie zullen er, in samenwerking met de school, voor zorgen dat de dienstverlening naadloos aansluit op vorig jaar. De kinderen gaan zich voluit kunnen amuseren. Ouders moeten, in tegenstelling tot de voorbije jaren, niet meer inschrijven voor de opvangmomenten. “Alle kinderen zijn welkom als hun algemene registratie in orde is”, aldus Nathalie.

Ferm Kinderopvang biedt, met deze overname, al in 18 gemeenten van de provincie Antwerpen buitenschoolse kinderopvang aan.

Info: Nathalie Keuppens, Verantwoordelijke kinderopvang op  0471/136074

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder