Femma Hoevenen wandelde in Park Vordenstein

vordenstein femma
[Not a valid template]
Met 25 waren ze, leden van Femma Hoevenen en echtgenoten die op zondag 9 oktober bijeen kwamen in de Lunch Garden in Schoten, om er van een lekker ontbijt te genieten. Daarna ging het naar het nabijgelegen park Vordenstein voor een fikse wandeling van 4 km.
Voor degenen die er nog niet geweest zijn, het park is een oase van rust en stilte, het is eigendom van het Vlaams gewest en wordt beheerd door het agentschap van Natuur en Bos volgens de principes van Harmonisch Park en Groenbeheer. De prachtig gerestaureerde Oranjerie Vordenstein, de aangelegde Oranjerietuin en de smeedijzeren toegangspoorten geven het park extra cachet. Wandel-en kasteelpark Vordenstein is zo’n  110 hectare groot. Wandelaars kunnen er genieten van zeldzame bomen , brede majestueuze lanen, open grasland en natuurlijke vijvers.
Na de leerzame maar lange wandeling o.l.v. een gids waren de wandelaars van Femma er hard aan toe om te kunnen uitblazen in de parkbistro Oranjerie “ De Vlinder”. Dit is een bijzondere bistro met enerzijds een prettige omgeving waar gasten rustig kunnen genieten van een (h)eerlijk aanbod aan gerechten en drankjes.
Anderzijds biedt deze drank-en eetgelegenheid een veilige omgeving en goede ondersteuning voor personen met een autismespectrumstoornis en/of een verstandelijke beperking. Sinds begin februari 2014 kent Orangerie De Vlinder een vliegende start en wordt heel warm onthaald bij de parkbezoeker.  L.V.R.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder