Feestelijke opening Dorpshuis Achterbroek

KALMTHOUT/ACHTERBROEK – Op vrijdag 21 oktober is het zover: de officiële opening van Dorpshuis Achterbroek! Het voorbije jaar werd er hard gewerkt om het voormalige kloostergebouw aan de Achterbroeksteenweg naast de VBS De Linde en tegenover het parochiecentrum om te vormen naar een gezellige ontmoetingsruimte met bar.

En of het opzet geslaagd is! Met vereende krachten werd een warme, gezellige buurtplek gecreëerd die door vrijwilligers gerund zal worden. Al meer dan 30 enthousiastelingen gaven zich op om mee de toog te bemannen, activiteiten te organiseren, de opnieuw aangelegde tuin te onderhouden en zoveel meer.

Met ook nog een knus salon, een creatieve ruimte, een polyvalente ruimte en vergaderruimte biedt het dorpshuis heel wat mogelijkheden. Bij de opening, die om 15.30 uur start, wordt al een eerste kalender voorgesteld met daarop de openingsuren en geplande activiteiten voor november. Verder is er kinder- en randanimatie voorzien en kan je de uitgebreide voorstelling ‘Generatieplein in groei’ door de ontwerpers volgen om 16, 17 en 18 uur.

Ook klinken op de start van dit mooie project vóór en dóór Achterbroekenaren kan uiteraard niet ontbreken. Iedereen van harte welkom!

©gemeente Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *