Feestelijke aftrap Week van de Bij

Slingeren_mei2014-008
Op zondag 29 mei  is het Bijenteeltmuseum van Kalmthout de hele dag gratis te bezoeken. Bovenop de uitgebreide tentoonstelling en de levendige bijenkasten zijn er nog bijzondere activiteiten te beleven. Aansluitend op een rondleiding met gids kun je in de namiddag een demonstratie honing slingeren bijwonen: De imkerij in volle glorie! Kinderen knutselen een zonnebloempotje om later in de tuin te planten. Vanaf 13u30 genieten ze gratis van de creatieve klankvoorstelling Bizzzar de Bij, die 3x opgevoerd zal worden.
Ook bij Dienst Toerisme en De Vroente Kalmthout wordt een uniek Bijenfeest gevierd, met tal van informatiestanden en superleuke kinderopdrachtjes. Elk uur stopt het toeristentreintje op de parking van de Kalmthoutse Heide. Een gratis rit mag je zeker niet missen!
Tip: Omwille van manifestaties in de buurt is de feestlocatie deze zondag best te bereiken met de auto via Stabroek, met de fiets of met de trein.
Info: Dienst Toerisme & Bijenteeltmuseum Kalmthout, tel 03 666 61 01, toerisme@kalmthout.be, Putsesteenweg 131, Kalmthout.
Info: www.weekvandebij.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder