FC De Klamper – VK Geel-Zwart 89 4-1

Deze wedstrijd vond plaats op 2 april in het Rivierenhof te Deurne en werd gespeeld onder een warme lentezon. Jammer genoeg was het plein gene vette, weinig gras en zo hard als beton met veel valse botsen tot gevolg. Uiteraard gold dit voor beide ploegen maar de thuisploeg kon er gemakkelijker zijn draai op vinden. GZ89 begon vrij gesloten aan de wedstrijd met een goede verdediging waar De Klamper moeilijk doorheen kon en voor weinig gevaar kon zorgen. GZ89 had het aanvallend moeilijker en kwam weinig aan het doel van de tegenstrever. De 1ste helft had dan ook weinig om het lijf en gerust werd er met een 0-0 gelijke stand. In de 2de helft een gretigere thuisploeg en met geluk kon De Klamper zijn 1ste doelpunt scoren. Enkele minuten later stond dan de 2-0 op het bord en 3-0 werd het dankzij een gefloten penalty die weliswaar terecht was. Rond de 20ste min. kon GZ89 milderen dankzij een doelpunt van Dirk Wassenaar. De ouderdomsdeken van de ploeg stond op het juiste moment op de juiste plaats om de bal binnen te tikken. Jammer genoeg kon de aansluitingstreffer niet gescoord worden alhoewel  toch enkele kansjes zich voordeden. Dit had misschien twijfel in de rangen van De Klamper kunnen brengen zodat een puntje nog uit den brand had kunnen gehaald worden. Deze twijfel werd verbannen nadat De Klamper zijn 4de doelpunt scoorde na een mooie aanval waar GZ89 geen antwoord op had. GZ89 kon puntenloos naar de polder terugkeren en heeft nu nog 2 wedstrijden te gaan om zich te redden van degradatie naar 1ste afdeling. Zaterdag 9 april volgt de volgende uitdaging en dit tegen FC Crescendo uit Brasschaat. Om 15uur start de wedstrijd die doorgaat in het St Lucas stadion in het park van Brasschaat.