FC Crescendo – VK Geel-Zwart 89 2-0

De voorlaatste wedstrijd van het seizoen, op 9 april,  kon winnend afgesloten worden door de thuisploeg. Het 1ste doelpunt viel al vrij vroeg in de wedstrijd, in de 6de min. En het kon vrij dubieus genoemd worden. Een vrije trap rechts buiten de grote backlijn belandde rechtstreeks in doel alhoewel deze door de scheids onrechtstreeks diende genomen te worden. Ten 2de werd ook een fout op de keeper niet geblazen zodat de bezoekers zich wel genomen voelde. In de 10de min. Werd de wedstrijd 10min. stil gelegd daar de scheids het niet nam dat thuissupporters die in de dug-out hadden plaats genomen commentaar leverde op zijn leiding. Op verzoek van de scheids om de dug-out te verlaten werd niet ingegaan zodat hij de beslissing nam om de wedstrijd stil te leggen. Na over en weer te hebben gepraat viel alles in de goede plooi en werd de wedstrijd hervat.
De thuisploeg nam het heft in handen maar tot gevaarlijke hoogstandjes voor doel kwam het niet. Toch lukte zij in de 26ste min. een 2de doelpunt en dit via een strafschop. Ook hier ging weer een fout aan vooraf ten voordele van de bezoekers maar ook deze keer werd die niet gefloten. De penalty werd rustig omgezet in een doelpunt.
GZ89 kon enkele keren dreigen voor doel maar scoren lukte niet. 2-0 was de ruststand. Na de pauze veel balbezit voor de thuisploeg en enkele keren konden zij met een overmacht oprukken naar doel maar geen kalmte en overzicht belette dat de score kon oplopen. Ook GZ89 kon zich enkele keren doen opmerken maar ook hier zat scoren er niet in. 2-0 was dan ook de eindstand. Op 16/04 word de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld en GZ89 ontvangt dan FC De Klok uit Stabroek. Deze derby vind plaats op de terreinen Ponderosa te Berendrecht en dit om 15uur. Tot dan.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *