Familie De Waal feestte met meer dan 200


In Hoevenen kwam de familie De Waal bijeen voor een feestelijke reünie. De familie vindt haar oorsprong in Bergen op Zoom, maar verspreidde zich mettertijd aan weerskanten van de grens. In Hoevenen waren ze in het Jeugdcentrum met meer dan 200. Er was een frietkraam met alles erop en erin en binnen stond een goed gevulde tapkast. ’s avonds werd voor muziek gezorgd en kon gedanst worden. 
Een eerste maal was er een bijeenkomst tien jaar geleden in Hoogboom. ‘We zijn van plan dat in de toekomst minstens om de tien jaar te doen’, zei Ad De Waal van de gekende verfzaak in Putte. Tussen de feestelijkheden door verzamelden drie generaties voor het nemen van de groepsfoto. Wij wensen de familie veel geluk en nog tal van bijeenkomsten in vreugde en plezier. 

Bijkomende gegevens
Nog enkele bijkomende gegevens ons met dank bezorgd door Bea De Waal:  het ouderpaar Tina en Janus (overgrootouders) kreeg 16 kinderen (inmiddels 4 overleden), de oudste is 81, de jongste 65.
Zij kregen in totaal 51 kinderen, die op hun beurt in het totaal 80 kinderen kregen, waaruit nu 5 kinderen geboren zijn, en 6 en 7 op komst (van wie één uitgerekend op de dag van de reünie).
De  ‘aanhang’ : aangetrouwde familie : 77 (van wie 3 overleden).
Totale familie telde op het moment van de bijeenkomst dus 223 personen, binnenkort 224! (sdl)
DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder