Erfgoeddag ‘Thuis in het Suske en Wiske Museum’ op zondag 21 april 2024

Willy Vandersteen met zijn kleinzoon, Schanulleke en Tobias – foto: Provincie Antwerpen

KALMTHOUT – Wat maakt jouw huis tot een echte thuis? Op Erfgoeddag ontdek je in het Suske en Wiske Museum wat thuis zijn zo bijzonder maakt.

Het museum bevindt zich in de oude villa van bedenker Willy Vandersteen, aan de Beauvoislaan 98 te Kalmthout. Hier bedacht en tekende de striptekenaar jarenlang zijn verhalen.
Kleinzoon Tom Wilequet was elk weekend in het huis van z’n grootvader. Hij vertelt jou waarom het huis van zijn opa als thuis voelde. Tijdens een leuke zoektocht, in de kamers van het museum, ontdek je hoe het voor Tom was om er thuis te zijn. Ook krijg je een indruk van hoe het Suske en Wiske Museum er uitzag toen het voor Tom nog opa’s huis was.

Maar wat maakt thuis voor jou zo bijzonder? Wat steek jij in jouw reiskoffer om thuis overal bij jou te houden? Neem deel aan de workshop ‘Ik ga op reis en neem mee…” en maak je eigen koffer! Heb je een hongertje? Trakteer jezelf dan op een lekkere pannenkoek of ijs uit een foodtruck.

Ga op zondag 21 april naar Erfgoeddag in het Suske en Wiske Museum en ontdek wat thuis zijn voor jou zo bijzonder maakt!

Gratis, reserveren niet nodig – doorlopend van 10u tot 17u

Meer info: www.suskeenwiskemuseum.be en Home – Erfgoeddag Kempen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *