Elf november in Polderdistrict

BERENDRECHT-ZANDVLIET-LILLO – In Berendrecht-Zandvliet-Lillo wordt in de drie dorpen Elf november herdacht. Burgemeester Carl Geeraerts zal in evenveel toespraken de betekenis van de wapenstilstand verwoorden.
In Zandvliet is er om 10.15 uur een bloemenhulde aan het Monument van de Gesneuvelden op het kerkhof. Daar wordt de plechtigheid begeleid door mensen van de verschillende muziekverenigingen.
In Berendrecht gebeurt de bloemenhulde om 11.45 uur aan het Monument van de Gesneuvelden op de begraafplaats. Ook hier zal muziek te beluisteren vallen van de plaatselijke fanfare.
Ten slotte is er Lillo (zie foto) waar om 12.30 uur de bloemenhulde begint aan het Monument van de Gesneuvelden op de Havenmarkt. Spelers van muziekverenigingen luisteren de plechtigheid op. Zoals in Berendrecht en Zandvliet wordt extra aandacht besteed aan de slachtoffers van de V-bommen.(sdl)
elf-november-lillo-lowke-2014-11-11-13-38-57

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder