Ekeren zoekt kandidaten voor de sportlaureatenviering

EKEREN – Het Ekerse districtsbestuur zet jaarlijks zijn sportlaureaten in de kijker. Wil jouw club haar leden huldigen? Of ken jij een geknipte kandidaat voor de Ekerse sportfiguur?

Ieder jaar zet het Ekerse districtsbestuur verdienstelijke Ekerse sporters in de bloemetjes voor de in het voorbije jaar geleverde prestaties. Ook gaat het op zoek naar de Ekerse sportfiguur. De viering vindt plaats op 8 maart 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze huldiging moeten de sporters aan een aantal criteria voldoen welke werden opgenomen in een reglement. Deze criteria worden momenteel versoepeld. Hierdoor komen er meer sporters in aanmerking voor een huldiging. Het reglement vind je onderaan deze pagina. De deadline voor het indienen ligt op 31 december 2023. Via onderstaande links kan je aan de slag met het indienen van kandidaten en een Ekerse Sportfiguur

Ken je een Ekerse kampioen of een ploeg die in 2023 een Provinciale, Vlaamse, Belgische of Europese titel behaalde? Laat het ons dan zeker weten via deze link.

Of ken je iemand die een bijzondere bijdrage leverde (of nog steeds levert) aan sport in Ekeren en zo ons district sportief op de kaart zet? Dan is hij of zij misschien wel onze Ekers Sportfiguur van het jaar! Ook deze nominatie kan je indienen via deze link.

Alles over de laureatenviering lees je op deze pagina.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder