Eindelijk weer Cirque@Taque !

EKEREN – Na de gemiste edities van 2020 èn 2021 wegens coronaperikelen kan dit jaar het muziekfestival Cirque@Taque wèl doorgaan. De organisatoren hebben er dan ook alles aan gedaan om de editie 2022 tot een succes te maken want zij gaan ervan uit dat de knaldrang groot zal zijn.
Op zaterdag 13 augustus is park Hof De Bist opnieuw het decor voor een spetterend event met als topact Frederik Sioen, de Gentse singer-songwriter die aan zijn familienaam Sioen genoeg heeft om internationale faam te vergaren. Hij brengt Engelstalige pop/rock, zingt en begeleidt zichzelf op piano. Een echte topper. Iemand die ook serieuze papieren kan voorleggen is DJ Licious, alias van Antwerpenaar Wim Clukers. Als je op Suikerrock, Lokerse Feesten, Gentse Feesten en Tomorrowland hebt gedraaid, ben je zeker niet de eerste de beste. Met Jaguar Jaguar op de affiche ben je zeker van Belgische alternatieve pop, gespeeld door een Antwerps vijftal. Ook een live-band is Oproer, met eveneens vijf muzikanten. De line-up vermeldt ook nog Gomorris, Oski, Lani en Jeuk die vanaf 12.45 uur het hoofdpodium innemen.
In @tmosphere wordt vanaf 15 uur gedraaid door een keur aan dj’s met onder meer Used en Kevin Kofii.
Natuurlijk zijn er ook nevenactiviteiten zoals een zweefmolen, een klimtoren, springkastelen, een rodeostier, grimestanden en workshops want ook de kinderen zijn welkom zoals de Cirque@Taque-traditie het wil. En ook in deze moeilijke tijden blijft het devies: wij zijn en blijven nog altijd een van de weinige gratis festivals in dit land ! (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder