Eerste wissel in N-VA meerderheidsfractie district Ekeren

serge_huybrechts

Serge Huybrechts

Tijdens het districtscollege van 28 november 2016 legde Serge Huybrechts de eed af als kersvers raadslid.  Ter vervanging van Nathalie Weeremans die onlangs verhuisde maar Stabroek, legde Serge Huybrechts vanavond de eed af als districtsraadslid.
Ekeren heeft altijd een grote invloed gehad op Serge Huybrechts, hij liep er school, ging er naar de jeugdbeweging en later ook naar de dansschool. Hij bouwde er ook zijn eigen woning vlak bij het centrum. Hij is dus vertrouwd met wat er leeft bij de Ekerenaar. Serge werkt bij de spoorwegen als verkeersleider, waar hij zich ook inzet voor diversiteit op de werkvloer. Daarnaast studeert hij architectuur aan de Universiteit van Antwerpen. Als hij daar niet met bezig is, vind je hem thuis bij zijn gezin met drie kinderen.
In 2010 werd Serge verkozen als voorzitter van N-VA Ekeren om met een vernieuwd bestuur, waaronder ook federaal parlementslid Zuhal Demir die toen nog in Ekeren woonde, naar de verkiezingen van 2012 te trekken. Onder hun impuls boekte de N-VA één van de grootste overwinningen in heel Vlaanderen.
Zijn visie windt er dan ook geen doekjes om: als je het anders wil zien, moet je niet aan de kant staan roepen, maar moet je zelf meedoen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder