Eerste pistemeeting voor Mattias Raeymaekers

Mattias  Raeymaekers zal aanstaande zondag 16 december starten in een pistemeeting in Gent, normaal gezien zal hij daarna op 22 en 23 december starten in het BK omnium op de piste en misschien ook nog op het BK ploegkoers op 29 december. Begin januari zal Mattias dan een operatie ondergaan en begint daarna de voorbereiding richting seizoen 2013, mogelijk gecombineerd met een piste meeting 2de helft van januari. Mattias rijdt tot eind december in de kleuren van NHT Bianchi maar zal op gebied van materialen en verzorging al op de uitstekende omkadering van Rock Werchter CT kunnen rekenen. Ondertussen is Mattias zijn rug en heup die na zijn zware val in ronde van Luik vorig jaar zwaar geraakt werden weer terug in orde dank zij hard werk bij ostheopaat Bombeke.
Ook zal Mattias volgend seizoen blijven trainen bij Koen Beeckman die hem vorig jaar zeer goed bijstond en bijstuurde in een pechseizoen.
Een ploegstage in Benicassim is gepland half februari, mogelijk zal hij zelf begin februari al een weekje naar Spanje trekken om de nodige kilometers te malen in goede omstandigheden.
Het wegseizoen start in het weekend van 23 en 24 februari.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *