Eerste Mundial Night in Kapellen

De jeugddienst en het cultuurcentrum van Kapellen slaan i.s.m. Mundial Bookings de handen in elkaar. Op 8 april heeft in ’t Bruggeske de eerste Mundial Night plaats. Mundial Night trapt de festivalzomer af binnen 4 muren. Een indoor aperitiefje voor Pulptuur, zeg maar. Wie zorgt voor het exotische zonnetje in huis?
Dynamo Zjoss
Vijf feestneuzen uit de Rupelstreek bewijzen dat een crossover van swing, ska, reggae en gipsy kan: in hun plaatselijk dialect én in ’t Engels!
El Créme Glace Quès
El Créme Glace Quès is een band -met hoorn(tje)- om van te snoepen, met covers beter dan het origineel en met eigen songs om duimen en vingers van af te likken.
Soul Shakers
Van zeemzoete reggae over zweterige dancehall, van funky latin grooves tot oldschool hiphop vibes! Met Soul Shakers is het lekker swingen geblazen op vette grooves en funky ritmes. Booyaka!
DJ Merdan Taplak
Melodieën uit alle werelddelen passioneel versmolten tot elektronische dansmuziek. Merdan Taplak is stilaan een vaste waarde op zowat alle grote wereldmuziekfestivals… Feest gegarandeerd!

Praktisch
Wanneer: vrijdag 8 april van 20.30 tot 02.00 uur in ’t Bruggeske, Hoevensebaan 12, 2950 Kapellen. Inkom : € 7 (vvk) € 10 (kassa). Gratis vat van de jeugdraad en jeugdhuis Zwarte Paula om 21.00 uur! Meer info  www.cckapellen.be – www.mundialbookings.be
Cultuurcentrum Kapellen, Dorpsstraat 45 – 2950 Kapellen – 03 660 67 50

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *