Eerste lading 'Jeugdadviseurs' krijgt JACpunt-diploma

Kalmthout – Op vrijdag 1 juli 2011 kregen Kim Peeters, Jorien Van Doren, Steffi Bal, Giel de Laet, Jonathan Everaerts, Sofie De Ruysscher en Eveline Anthonissen na een smakelijke barbecue hun diploma van het JACpunt. Voortaan mogen ze officieel de naam ‘Jeugdadviseur’ dragen. Proficiat!
Gedurende het schooljaar volgden ze bij het JACpunt een opleiding zodat ze vrienden beter kunnen helpen bij kleine en grote problemen. Zo leerden ze o.a. over emoties, vragen stellen, assertiviteit en contactoefeningen… Nu ze de werking van het JACpunt goed kennen, kunnen ze beter communiceren met hun vrienden, hen doorverwijzen, informatie geven… Volgend jaar gaan ze dieper in op bepaalde thema’s zoals relaties en seks, verslaving, geld, lichaam en geest, vrije tijd…
Heb jij ook zin om Jeugdadviseur te worden? Draag je het hart op de juiste plaats en wil je jezelf wat beter leren kennen? Praat je graag en zie je wat leeft bij je vrienden? Wil je ze op een goede manier verder helpen? Stuur dan zeker een mailtje naar info@jacpunt.be”info@jacpunt.be! We komen een aantal keer samen in het JACpunt en gaan ook wel eens op uitstap. Daarnaast heb je de kans om andere toffe jeugdadviseurs te leren kennen. De eerste bijeenkomst is gepland eind oktober 2011.
Voor meer informatie: “www.jacpunt.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *