Eerste editie quiz Nieuw Stabroek was een succes

home

‘High Five’ de winnaars van de quiz


Woensdagavond 30 april organiseerde SK Nieuw Stabroek voor de eerste keer een quiz en dat was meteen een schot in de roos. Voor deze culinaire sportquiz hadden zich al enkele weken op voorhand 29 ploegen ingeschreven.
Alain de Clerck nam de taak op zich om de quiz op te stellen. Vele uurtjes van zijn vrije tijd spendeerde hij aan de vragen en dat resulteerde in een zeer gevarieerde mix aan vragen, met in elke ronde een culinaire vraag. Voor die hapjes had chef Ante Bastiaenssens één en ander uitgedokterd en dat zorgde voor wat afleiding bij het denkwerk. Alhoewel daar moest zeker ook over nagedacht worden. Daarnaast waren er ook nog 3 fotorondes. Quizmaster van dienst was Roger Cuyt en hij deed dat voortreffelijk. De winnaar van de eerste editie werd ‘High Five’. Tweede werd ‘Last Minute’, het ploegje van Peter Verrydt en derde werden ‘The Eagles’. Na afloop was de kritiek zeer lovend en de meesten vonden het voor herhaling vatbaar. Waarschijnlijk een nieuwe traditie die geboren is.
Donderdag 1 mei was er een familiedag waar men kon deelnemen aan een zoektocht. De allerkleinsten konden zich laten gaan in het springkasteel of footgolf spelen. Voor de groteren was er een Kubbstornooi. Daar werd het ploegje van Marc De Hert Als winnaar uitgeroepen en verlengde zo zijn titel. Zij speelden de finale tegen ACSS 2. ‘s Avonds werd de dag afgesloten met een barbecue voor meer dan 250 sympathisanten.

 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *