Eénrichtingsverkeer in de Putsebaan tijdens heraanleg voetpad


Vanaf woensdag 3 oktober tot en met vrijdag 5 oktober worden in de Putsebaan, hoek Kalmthoutsebaan en de Heidestraat nieuwe voetpaden aangelegd.
Tijdens de werken geldt er éénrichtingsverkeer in de Putsebaan tussen de Kalmthoutsebaan en Antwerpsebaan. Voertuigen mogen tijdens de duur van de werken de straat inrijden vanaf de Kalmthoutsebaan richting Antwerpsebaan. Ook geldt er éénrichtingsverkeer in de Kalmthoutsebaan vanaf de Heidestraat tot de Putsebaan (zie plannetje in bijlage). Fietsers en voetgangers mogen wel in beide richtingen de Putsebaan gebruiken.
Bussen van De Lijn volgen enkel een omleiding richting Antwerpen: normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg.
Er worden vervanghaltes voorzien :  In de Antwerpsebaan ter hoogte van de Zandvlietse Dorpstraat – In de Zandvlietse Dorpstraat ter hoogte van de Hulkstraat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder