Eénrichtingsverkeer door nutswerken op de Zandvlietsesteenweg

BERENDRECHT – Vanaf maandag 29 maart tot en met vrijdag 7 mei voert aannemer Denys nutswerken voor Water-link uit op de Zandvlietsesteenweg in Berendrecht. Ook aan het kruispunt met de Dorpstraat wordt gewerkt.

Vanaf maandag 29 maart tot en met vrijdag 2 april is telkens 1 rijstrook van het kruispunt van de Zandvlietsesteenweg met de Dorpstraat afgesloten voor het verkeer:
-Van maandag 29 maart tot en met woensdag 31 maart moet het verkeer in 1 richting rijden van de Zandvlietsesteenweg richting Dorpstraat.
-Op donderdag 1 april en vrijdag 2 april moet het verkeer in 1 richting rijden van de Dorpstraat richting Zandvlietsesteenweg.
De Zandweg is aan het kruispunt Dorpstraat – Zandvlietsesteenweg afgesloten voor het verkeer.

Van zaterdag 3 april tot en met zondag 11 april werkt de aannemer niet en zijn de Zandvlietsesteenweg en de Dorpstraat bereikbaar in 2 richtingen.
Vanaf maandag 12 april tot en met vrijdag 7 mei geldt er éénrichtingsverkeer op de Zandvlietsesteenweg. Het verkeer moet van de Dorpstraat richting Zandvlietsesteenweg rijden

Omleiding
Het doorgaand verkeer volgt een omleiding. Bussen van De Lijn rijden als volgt
-Richting Zandvliet van maandag 29 maart tot en met woensdag 31 maart: normale reisweg tot Solftplaats – links Dorpstraat – rechts Sint-Jan Baptiststraat – rechts Zoutestraat en verder de normale reisweg. De haltes ‘Prelaatstraat’ en ‘Steenweg Zandvliet’ worden niet bediend. Er wordt een vervanghalte voorzien in de Zoutestraat ter hoogte van de Solferinostraat. Richting Antwerpen volgen de bussen de normale route.

Richting Antwerpen op donderdag 1 april en vrijdag 2 april en van maandag 12 april tot en met vrijdag 7 mei richting Antwerpen: normale reisweg tot Zoutestraat – rechtdoor Zoutestraat – links Sint-Jan Baptiststraat – links Dorpstraat – rechts Solftplaats en verder de normale reisweg. De haltes ‘Steenweg Zandvliet’, ‘Prelaatstraat’ en ‘Solftplaats’ worden niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien in de Zoutestraat ter hoogte van de Solferinostraat en in de Dorpstraat vlak voor de Solftplaats.Richting Zandvliet volgen de bussen de normale route.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *