Echtpaar Peeters-VanDe Poel te Berendrecht gevierd om 65 jaar huwelijk

In wzc Monnikenhof werd donderdag 30 augustus het 65-jarige huwelijk gevierd van Jos Peeters en Wiske Van De Poel. Namens het OCMW schetste ondervoorzitter Marco Laenens het leven van het echtpaar. Zij werd geboren in Zandvliet op 16 oktober 1925. Hij zag het levenslicht in Brasschaat op 24 oktober 1921.
Berendrecht Sport
Ze woonden na hun huwelijk in Zandvliet eerst in de Begijnhoeve en nadien in de Binnenpad in Berendrecht . Jos werkte een groot deel van zijn leven bij de Belastingsdienst. Het paar kon geen kinderen krijgen. Hun vrije tijd brachten hij en Wis door met te zorgen voor KFC Berendrecht Sport, waar ze nog steeds veel plezier beleven in de kantine.
Muziek en geschenken
Districtsburgemeester Marcel Bartholomeeussen en districtsschepen Rul hadden voor de viering bloemen bij en het paar kreeg ook een koninklijke medaille. De blaaskapel North Antwerp Streetband uit Zandvliet speelde er lustig op los, terwijl de gasten, de bewoners en personeel van het Monnikenhof genoten van de receptie aangeboden door het OCMW. De jubilarissen kregen allerlei geschenken en gelukwensen voor nog vele jaren in voorspoed en gezondheid. (Lees hierover meer in ons volgende magazine)

Felicitaties namens district en gemeente door burgemeester Bartholomeeussen en schepen Rul


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *