Duizendste jongere over de vloer bij TEJO Brasschaat – Schoten en Kalmthout.

In mei 2016 openden de huizen van TEJO Brasschaat en TEJO Schoten voor het eerst hun deuren. In juni 2019 kwam daar een derde huis bij, TEJO Kalmthout. In de TEJO-huizen kunnen jongeren van tien tot twintig jaar oud kosteloos en anoniem terecht voor psychotherapeutische gesprekken. Zowel de onthaalmedewerkers als de psychotherapeuten werken op vrijwillige basis. In juni 2020 werd de kaap van duizend jongeren overschreden.

Hoewel TEJO het liefst overbodig zou zijn, zijn we ook blij dat er al meer dan duizend jongeren de weg vonden naar onze huizen. Duizend jongeren die we terug in hun kracht konden zetten. Duizend jongeren die hun vragen konden stellen en hun worstelingen konden delen. Duizend jongeren die een luisterend oor en een helpende hand vonden. Dat is niet niks.

Draagt u graag uw steentje bij? Dat kan op vele manieren. Momenteel zijn we op zoek naar onthaalmedewerker die op zaterdag ons team in TEJO Schoten kan komen versterken. Ook naar psychotherapeuten zijn we steeds op zoek voor onze drie huizen.
Op de website www.tejo.be vindt u onze vrijwilligersprofielen, neem gerust een kijkje. Geeft u graag financiële steun? Ook daar zijn we heel blij mee. Samen dragen we zorg voor jongeren.

meer info: www.tejo.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *