Drukke dagen voor Lopersgroep Putte

Op 23 februari en 3 maart zijn het drukke dagen voor lopergroep Putte.
17de KBC-cross
Het eerste weekend organiseren zij de 17e KBC-cross. Een veldloopgebeuren in het kasteelpark van het Ravenhof te Stabroek.
Vanaf 13.00 u starten de jeugdreeksen over verschillende afstanden.
Hoewel dit evenement onder de vleugels van het AVVV wordt georganiseerd,  kan iedere sportieveling deelnemen aan de wedstrijden.
Deelnemen kost € 5 (AVVV-leden en alle jeugdlopers gratis). Hiervoor is de deelnemer verzekerd en na de wedstrijd ontvangt elke deelnemer nog een naturaprijs.
Info en inschrijven (enkel niet-aangesloten jeugdlopers) via http://lopersgroepputte.be/kbc-cross/ .
4de Off Road Duathlon
Een week later, op 3 maart, palmt de loopclub de omgeving van Camping de Watertoren te Berendrecht in voor de 4e Off-Road-Duathlon. Deze winterduathlon is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in het off-road-gebeuren. Het bosrijke loop- en MTB-parcours dat werd is technisch en zeer geliefd bij ingewijden. Voor deze editie bevestigden al een aantal bekende atleten hun deelname. Zij zullen er vast een spannende wedstrijd van maken. Deze wedstrijd staat open voor alle sportievelingen  die uit zijn op ‘ietsje’ meer.
Sportievelingen kunnen kiezen tussen een Discovery (1,5– 12– 1,5) een kidsduathlon (tot 14 jaar) en een Adventure Duathlon (3- 24-3).
Info en inschrijven op http://lopersgroepputte.be/off-road-duathlon/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.