Drie exclusieve Try Outs in Kalmthout

Puntvis gekend van de organisatie van het festival Puntpop, organiseert dit jaar 3 try-out clubconcerten in het O*KA centrum te Kalmthout.
Gorki: 22 februari 2014 support Ruben Focketyn, aka Nevada Fellow.
In 2014 bestaat Gorki 25 jaar en dat zullen we geweten hebben. Het zilveren jubileum van één van de  meest legendarische Vlaamse bands uit de geschiedenis kan niet mooier worden gevierd dan met een feestelijke tournee langs  de Vlaamse velden! Tijdens deze tournee zal de band uitpakken met een overzicht van al zijn klassiekers uit die 25 jaar Gorki. Voor dit concert zijn nog slechts 75 tickets beschikbaar. Wees er dus snel bij want de plaatsen zijn beperkt! De support gebeurt door Kalmthoutenaar Ruben Focketyn, aka Nevada Fellow. Deze avond stelt Ruben zijn EP voor aan het publiek, die binnenkort verschijnt. Abosluut de moeite! Info en tickets: www.puntvis.be  Nog 75 kaarten beschikbaar!
School is Cool:14 maart 2014. Support Tine Truwant.
In 2010 kroonde School Is Cool  zich tot de trotse winnaars van Humo’s Rock Rally. Na enige absurditeiten en verwarring rond hun groepsnaam volgde snel de eerste single “New Kids In Town”, misschien wel hét nummer van dat jaar. Het stond maar liefst zeven weken autoritair op de eerste plaats van De Afrekening op Studio Brussel. Hun nieuw album Nature Fear (#NTFR14) wordt binnenkort gereleased. Info en tickets: www.puntvis.be
Arno: 65 jaar Arno: 1 mei 2014
Een feestelijk jaar voor Arno, die in 2014 65 kaarsjes uitblaast! Onnodig deze artiest, met een discografie die ruim drie en een half decennium overspant, nog voor te stellen. Arno is een pionier in de Belgische rockgeschiedenis, zoals niemand hem dat nadoet. Ook voor de 65-jarige verjaardag en de bijhorende tournee doet Arno een try out concert in  Kalmthout.  Wees snel want u weet dat Arno-concerten gegeerde innemende gebeurtenissen zijn.
Info en tickets: www.puntvis.be  ; Promopakket: Combi-pakket voor drie try outs aan 40 euro
Voor deze drie try out concerten doet Puntvis een speciale korte promoactie. Tot vrijdag 21 februari kan u een combiticket kopen voor de drie try outs aan 40 euro.
Uren Try outs: Deuren: 20u30 ; Concert support: 21u00 ; Concert hoofdact: 22u00

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder