Drie dagen feest op het marktplein tijdens de Bogerfeesten te Kalmthout

Het weekend van 26-27-28 juli 2013 zijn we alweer toe aan de 31ste Bogerfeesten. Dit typisch Kalmthoutse festival presenteert onder ander Uberdope, Merdan Taplak (DJ-set), The Mixfitz, Sven Ornelis, Peter Van de Veire en Otto-Jan Ham. Vrijdag mikken ze op de echte feestbeesten uit Kalmthout. Dan is er op de binnenkoer van de Govio ook een gezellige bodega ingericht voor de iets rustigere medemens. Zaterdag vindt er een clash of the radiostations plaats die je helemaal weg blaast.
Zondag staat volledig in het teken van de kinderen op een familiedag en de verenigingen en vriendengroepen op de traditionele volksspelen. Terwijl de grote mensen meedoen aan de volksspelen of een pintje drinken en genieten van de inspanningen van anderen, kunnen de kleinsten zich uitleven in een kinderzone met kermisattracties en animatie. Dit kinderparadijs is helemaal nieuw dit jaar: een paardenmolen, eendjes vissen, schminken… Alles komt aan bod. En er zijn leuke prijzen te winnen! Om 17u steken ze de barbecue aan. Meesmullen kan voor tien euro voor volwassenen en vijf euro voor kinderen (-12). Daarna is er nog een grote afsluitfuif met Funk Rund, Boogie Belgique en T.Mastis.
Bogerfeesten zoekt altijd vrijwilligers om heel dit gebeuren in goede banen te leiden. Zie jij dit zitten? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de medewerkersvergadering woensdag 24 juli 2013 om 20u in jeugdhuis Govio.
Info: www.bogerfeesten.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *