Drie dagen feest op het marktplein tijdens Bogerfeesten

Het weekend van 25-26-27 juli 2014 zijn we alweer toe aan de 32ste Bogerfeesten. Dit typisch Kalmthoutse festival presenteert onder andere Dj Dunya, Michael Midnight, Twi-z-ters, The Oddword, Ilse Liebens, Only The Lonelies, Lisa Smolders en Fool House. Vrijdag mikken ze op de echte feestbeesten uit Kalmthout. Zaterdag worden de beste platen uit de commerciële wereld gedraaid.
Zondag staat volledig in het teken van de kinderen op een familiedag en de verenigingen en vriendengroepen op de traditionele volksspelen. Terwijl de grote mensen meedoen aan de volksspelen of een cocktail drinken en genieten van de inspanningen van anderen, kunnen de kleinsten zich uitleven in een kinderzone met kermisattracties en animatie. Een paardenmolen, eendjes vissen, schminken, pony’s, … Alles komt aan bod. Om 17u serveren ze een lekkere maaltijd. Inschrijven voor de volksspelen of het avondmaal doe je via info@bogerfeesten.be. Daarna is er nog een grote afsluitfuif met Funk Rund, Spiegelaai Cherry en Daft Punk Tribute.
Bogerfeesten zoekt altijd vrijwilligers om heel dit gebeuren in goede banen te leiden. Zie jij dit zitten? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de medewerkersvergadering woensdag 23 juli 2014 om 20u in jeugdhuis Govio.
www.bogerfeesten.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder