Dorpsdag in Stabroek herleeft


STABROEK – Na een onderbreking van 2 jaar staat de Dorpsdag er weer! De organisatie vzw Stay Events had alles in het werk gesteld om de editie 2021 weer succesvol te kunnen laten doorgaan.
“Het is dit jaar de 15de keer dat we de Dorpsdag organiseren” zegt Marijke Van Dessel van Stay Events. “In 2019 hadden wij te kampen met stormweer en in 2020 was corona de boosdoener. We zijn dan ook erg trots dat we dit jaar de Dorpsdag terug konden inrichten voor 180 standhouders”.

Het team van Stay Events

“Het was voor ons een speciale editie! De Dorpsdag organiseren in een volledig vernieuwde Dorpsstraat, was niet eenvoudig. De heraanleg zorgt er voor dat er minder plek is en werd het meten en passen, maar het is ons gelukt een plaats te vinden voor alle standhouders! “ zegt Pierre Bels . Voor Pierre is het eigenlijk zijn 25ste organisatie. “In de beginperiode ging het evenement door onder de naam Jaarmarkt, wat later veranderde naar Dorpsdag”, aldus Pierre.

Op verschilleden podia waren er optredens. Verenigingen gaven demonstraties en de drank- en eetkraampjes mochten niet ontbreken. Ter hoogte van het gemeentehuis stelde de gemeentelijke diensten hun werking voor. Verder was er animatie voor kinderen, rommelmarkt, infosessies van de hulpdiensten ….
Niets dan tevreden mensen op de Dorpsdag!

Krachtmeting tussen schepen en burgemeester

The Freelancers trokken de Dorpsdag mee op gang

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *