Districten ontsteken kerstverlichting

EKEREN/BERENDRECHT/ZANDVLIET/LILLO – De komende weken wordt in verschillende Antwerpse districten de kerstverlichting ontstoken. De districten zelf of lokale handelaarsverenigingen hangen ze op. De lichtjes werken voornamelijk op led, wat heel wat minder energie vraagt.

Berendrecht-Zandvliet-Lillo

In het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo zal de kerstverlichting branden vanaf 1 december op volgende locaties:

districtshuis Berendrecht: verlichting in de bomen en ganzen op het districtshuis; Solftplaats Berendrecht: verlichting in de bomen; Botermarkt Zandvliet: verlichting in de bomen; Havenmarkt Lillo: verlichting in boom en vallende sterren in de straten.

Ekeren

De Ekerse kerstverlichting hangt in de Kloosterstraat, Driehoekstraat, Dorpstraat en Markt. Op die laatste locatie komt een extra grote kerstboom, versierd in hetzelfde thema als de kerstboompjes die de winkeliersvereniging bij haar aangesloten leden plaatst. Op het Kristus Koningplein komen er lichtjes in de bomen en wordt een kerststal opgezet. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder