Diëtiste Eline Huybrechts opent nieuwe praktijk in Stabroek

Diëtiste Eline Huybrechts opent nieuwe praktijk

STABROEK – Diëtiste Eline Huybrechts heeft een nieuwe praktijk geopend in de Lijsterbeslaan in Stabroek. Eline begon in 2012 als diëtiste en specialiseert zich in het begeleiden van mama’s en hun kinderen. Om haar nieuwe praktijk in de kijker te zetten, opent ze dit weekend haar deuren voor haar cliënten.

Diëtiste Eline Huybrechts

Sinds woensdag 1 maart ontvangt Eline haar cliënten in de nieuwe praktijk in de Lijsterbeslaan 23, in Stabroek. “Sinds 2012 ben ik al aan de slag als diëtiste”, vertelt Eline. “Eerst aan huis en nadien in een praktijk die ik huurde. Een eigen praktijk was dus de volgende stap en die heb ik nu.”

Bij een diëtiste kom je om af te vallen of voor een gezond eetpatroon te ontwikkelen, dat is bij Eline niet anders. “Ik wil er vooral voor zorgen dat er evenwicht komt in hun eetpatroon. Iedereen heeft al duizenden diëten gevolgd en ze weten niet meer wat werkt en wat ze kunnen volhouden. Ik ga met hen op zoek naar een gemakkelijk toepasbare manier om gezonde eetkeuzes te maken.”

Ondertussen specialiseert Eline zich al 2 jaar in moeders en hun kinderen in het project MOM. “Zo probeer ik een gezond eetpatroon te creëren bij moeders, die ze in het gezin ook kunnen toepassen. Zo voelen ze zich beter in hun vel en kunnen ze een voorbeeld zijn voor het gezin.” Eline geeft binnenkort ook een cursus over de periode van de menopauze bij vrouwen. “Over wat ze juist moeten eten en hoe ik hen daarin kan helpen.”

Opendeurdag en infosessie

De opening van haar nieuwe praktijk gaat niet onopgemerkt voorbij. “Vrijdag 3 maart geef ik een receptie voor vrienden en familie, maar zaterdag zijn alle cliënten welkom tijdens een opendeurdag voor een gezond hapje en drankje.” Tijdens die opendeurdag vinden er ook infosessies plaats. “Ik geef dan kleine workshops over gezondheidsbevorderende supplementen, over gebruik van een glucosesensor en bodysculptor, beide voor vetverbranding.”

Week van de diëtiste

In de week van 20 maart vindt ook de Week van de Diëtiste plaats. “Dan mag iedereen langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek en kunnen ze hun lichaamssamenstelling laten meten en een screening naar hun gezondheid.” Interessante acties dus, om eens langs te gaan bij de nieuwe praktijk van Eline Huybrechts. Een afspraak maken gaat via de website https://www.letsmom.be/maak-een-afspraak/.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder