Dierenwijding aan kunstkapel Heuvels

Hoornblazersensemble Fugamus

Voor de derde keer organiseert KAS een dierenwijding aan de Kunstkapel Heuvels, Waterstraat 30 te Kapellen, op zondag 22 oktober, die bestaat dit jaar uit drie onderdelen die voor iedereen  gratis toegankelijk zijn.
Elzenbos-wandeling
​Om 10:00 u komen alle dierenliefhebbers samen aan het Elzenbos (parking Fr. Hotagstraat), nabij ’t Velt te Stabroek. Naast een ruime parking is er ook een speeltuin voorzien.  KAS zorgt voor een opwarming: alle deelnemers ontvangen een bol lekkere soep.Voor de wandelaars is er een bewegwijzerde wandeling door het Elzenbos – aankomst aan de KAS-kapel rond 11:30 u
Misviering
​Om 11:00 u is er een heilige misviering in de Kapel van de Heuvels, onder begeleiding van het hoornblazersensemble Fugamus. Deken Jef Barzin zal de mis voorgaan.
Dierenwijding
​De hoornblazers van Fugamus geven na de mis, rond 11:30 u ,  het startsein voor de Dierenwijding.
“Dankzij de steun van de bedrijven en winkels uit Stabroek en Hoevenen kunnen we aan alle dieren een ‘snoeppakketje’ geven – en aan alle deelnemers een “Huibeke”,” legt KAS-voorzitter Erik Simons uit. “Het is duidelijk dat de Dierenwijding leeft bij iedereen in de gemeente.” Na afloop van de wijding is er nog een gezellig samenzijn met warme kroks en soep, jenever en alle soorten frisdranken en bieren – voor de jonge dierenliefhebbers is er een springkasteel.
www.kasattenhoven.be
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *