Denk mee over de toekomst van Berendrecht en Zandvliet

Op zondag 18 mei nodigt het district alle bewoners uit in de sporthal De Poldern, Zandweg te Berendrecht,  om mee na te denken over de structuurschets. Bewoners kunnen een fietstocht maken door Berendrecht en Zandvliet en hun mening geven.
Hoe zullen Berendrecht en Zandvliet er over 30 jaar uitzien? Niemand die het exact weet. Wel moet er nu al bepaald worden hoe we onze dorpen tegen 2040 graag willen. Daarom nodigt district Berendrecht-Zandvliet-Lillo alle inwoners uit om hun mening te geven over de structuurschets.
Bewoners kunnen op 18 mei tussen 14 en 18 uur een fietstocht door Berendrecht en Zandvliet maken samen met de ontwerpers van de structuurschets. In een fietsbrochure die alle bewoners in de brievenbus hebben aangekregen, staan allerlei vragen waar iedereen zijn mening en opmerkingen over mag geven. Ook aan sporthal De Polder, waar de fietstocht start, kan iedereen zijn mening neerschrijven op grote borden.
Bewoners kunnen de fietstocht nog tot eind augustus doen en hun mening geven via www.stadindialoog.be of via de scheurpagina’s in de fietsbrochure. Zij kunnen de uitgescheurde pagina’s deponeren in de ideeëndoos in het districtshuis.
Deelname gratis – www.stadindialoog.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *