De wereld door de ogen van Jo en Josie

Jo en Josie

Kleurenweelde, emotie, spelen, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel. Ze exposeerden van Parijs tot Stockholm. Nu voor de tweede keer in galerie Arsis, Zuivelplein 5, 4611 NX Bergen op Zoom.

Een veel gehoorde reactie: “zo iets heb ik nooit eerder gezien!”. 24 uur per dag, 7 dagen per week brengen ze met elkaar en de nieuw te scheppen werken door. Passie voor het werk en voor elkaar spat er vanaf. Wat een eigen weg en daaruit voortvloeiend, een eigen stijl oplevert.

Ieder schilderij is opgebouwd uit minstens 5 lagen. De structuur van het reliëf, de kleuren en onderliggende thema’s van de eerdere lagen geven ieder werk een eigen karakter, een eigen ziel. Schilderen is voor Jo als ademen, hij kan niet zonder. Als kind al spuit de inspiratie hem uit de oren, als een onuitputtelijke bron. Hij onderzoekt en blijft steeds alles uit proberen. Steeds op zoek naar puur, naar ‘wow’. Josie Arnoys, geboren en getogen in Bergen op Zoom, voltooide de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (1992) én de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (1995) om vervolgens vele jaren als vormgever voor tv werken. Acht jaar was ze docent aan de HKU.
Roer de kwaliteiten van hem en haar door elkaar en er ontstaat een schilderij wat ze zelf liefkozend ‘verfding’ noemen.
De expositie toont meer dan vijftig werken en is de hele maand november gratis te zien. U bent van harte welkom op zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur.
Kijk voor meer Jo & Josie op www.verfding.nl Galerie Arsis,

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder