De Vluchtheuvel organiseert een sponsoractie voor Nieke

STABROEK – Nieke is het schattige (klein-)dochtertje van 4 (gewezen) werknemers van De Vluchtheuvel – Rotonde. Nieke lijdt aan mucoviscidose en een leverziekte, en heeft veel medicijnen en zorgen nodig.


Daarom willen de werknemers en gebruikers van De Vluchtheuvel een sponsoractie ondernemen: tussen vandaag en Pasen (17 april). Iedereen is vrij om een uitdaging aan te gaan, en daarvoor zoeken we sponsors die 2 euro per volbrachte opdracht willen doneren.

Uitdaging
Een aantal gasten wil een voettocht ondernemen naar de Meander (een afdeling van Rotonde aan de Holle Weg) . Anderen zullen op het domein bv gedurende 20 dagen, een aantal rondjes per dag stappen rond de lus. Weer anderen willen met een go-cart een uitdaging aangaan… ieder naar eigen vermogen… Misschien zijn er gasten die elke dag een puzzel maken, of een uurtje gezelschapsspelletjes spelen i.p.v. TV te kijken. Alles wat een beetje moeite vraagt is mogelijk. Merej verbindt zich ertoe om gedurende 20 dagen elke dag 10.000 stappen te zetten of 20 km te fietsen.


Het doel is om samen voor 1 maand medicatie te voorzien (600 €) Spreek gerust iemand van De Vluchtheuvel aan als je mee wilt sponsoren…
Ken je niemand van De Vluchtheuvel, maar wil je het jonge gezinnetje toch steunen, dan kan dat op de Mucorekening voor Nieke: BE63 0836 2334 1908, met vermelding sponsoractie De Vluchtheuvel.
Alvast héél erg bedankt voor uw steun !

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.