De toekomst van het Europees Landbouwbeleid met EU-commissaris voor landbouw Phil Hogan


Op maandag 26 maart geeft de Europees Commissaris voor Landbouw, Phil Hogan inzicht in de toekomstplannen van de Europese Unie voor landbouw en platteland. Wat kunnen we vanaf 2020 verwachten en wat zijn de belangrijkste veranderingen? Wat gaat de invloed van deze plannen zijn op Wuustwezel en de gehele grensregio met Nederland?
Hierna is het tijd voor een dialoog met het publiek. Stel je vraag aan Phil Hogan of aan het panel van experten uit Vlaanderen en Nederland. Zo schuiven Hans Huijbers van ZLTO, Pieter Verhelst van de Boerenbond, Joris Relaes van Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) en Kirsten Haanraads van Natuurmonumenten aan. Journalist Lukas De Vos modereert.
De speech van Phil Hogan is in het Engels, maar je kunt met een koptelefoon dit ook in het Nederlands beluisteren. Het panelgesprek is in het Nederlands. Let op de plaatsen zijn beperkt, dus reserveer op tijd je zitplaats. Schrijf je in via de website www.popupeuropa.be
Voor dit event zijn een aantal veiligheidsmaatregelen genomen om een goed en veilig verloop te garanderen. Registreer voor elke persoon een plaats via de website. Neem uw identiteitskaart mee, laat grote rugzakken liever thuis en wees op tijd aanwezig om rijen aan de ingang te voorkomen. De deuren openen om 19 uur.
Maandag 26 maart 2018 om 20 uur.  Deuren open om 19 uur in GC Kadans, Achter d`Hoven 15 Wuustwezel.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *