De Sint op bezoek in Kapellen

KAPELLEN – Afhankelijk van wat het Overlegcomité beslist, vinden volgende sinterklaasevenementen coronaproof plaats in Kapellen.

Shopping Promenade

De Sint en zijn pieten komen langs in winkelcentrum Promenade op zaterdag 27 november en woensdag 1 december, telkens van 14.00 tot 17.00 uur. Alle kindjes die de Sint even dag komen zeggen, ontvangen een goodiebag. Ook de pers is van harte welkom op zaterdag 27 november om 14.00 uur.

de bib
Diezelfde dag zal de Sint tussen 9.30 en 10.30 uur de kindjes toespreken en -zwaaien vanop het balkon van de bib op het Dorpsplein. Beneden staat Piet klaar om de tekeningen in ontvangst te nemen en de kindjes te trakteren op heel wat lekkers.

Hoogboom
De intrede van Sinterklaas in Hoogboom vindt plaats op zaterdag 4 december. De traditionele stoet vertrekt om 13.00 uur aan zorgboerderij Meander (Holleweg) en komt er omstreeks 16.00 uur opnieuw aan. Daar heeft de Sint voor alle kindjes nog een verrassing in petto. Omwille van het coronavirus maakt de stoet deze keer geen tussenstops in de verschillende straten.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *