De Sint op bezoek in Kapellen

KAPELLEN – De Sint, en zijn pieten, brachten een bezoekje aan het winkelcentrum Promenade in het centrum van Kapellen. Daar werden ze ontvangen door burgemeester Dirk Van Mechelen  (Open Vld) en enkele leden van het schepencollege.

Namens de Sint kon de burgemeester de bekende woorden uitspreken dat er in Kapellen geen stoute kinderen zijn. Nadien konden de kinderen de Sint even dag zeggen, en ontvingen ze een goodiebag. Bij de Sint op de schoot zitten was dit jaar niet toegelaten en ook de Sint droeg een mondmasker. Even voordien kon de  Sint de kindjes toespreken en -zwaaien vanop het balkon van de bib op het Dorpsplein. Beneden stond Piet klaar om tekeningen in ontvangst te nemen en de kindjes te trakteren op heel wat lekkers.


De intrede van Sinterklaas in Hoogboom vindt plaats op zaterdag 4 december. De traditionele stoet vertrekt om 13 uur aan zorgboerderij Meander (Holleweg) en komt er omstreeks 16 uur opnieuw aan. Daar heeft de Sint voor alle kindjes nog een verrassing in petto. Omwille van het coronavirus maakt de stoet deze keer geen tussenstops in de verschillende straten.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder