De Nacht wordt uitgesteld

Wat een feest hoorde te worden tussen Nederlanders en Belgen heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar moet toch het onderspit delven.
Het feest werd aangekondigd door te gaan in de Evenementenhal te Zandvliet. Alles was in regeling gebracht en de promo kon op gang komen. Enkele dagen na Nieuwjaar werden wij op de hoogte gesteld dat we, desondanks een overeenkomst, toch niet over de zaal konden beschikken op de avond van 19 februari.
Alles werd dan opnieuw in regeling gebracht om het te laten doorgaan in zijn originele vorm in de oude bierhal van Vandermolen te Stabroek. Hier werd ook een negatief advies door de gemeente Stabroek gegeven.
Met nog slechts 2 weken te gaan tot 19 februari zijn we genoodzaakt het feest in zijn huidige vorm af te blazen. Dit is een spijtige beslissing die we moeten nemen, maar het is de correcte. Op zoek gaan naar een 3de alternatieve locatie en alles opnieuw in regeling brengen is niet mogelijk op enkele weken tijd. Als we een feest geven willen we dit correct en professioneel doen.
Wij zijn nog steeds overtuigd van ons concept en zullen dit dan ook niet begraven, we leggen het slechts te rusten voor een bepaalde tijd. En net zoals wijn beter wordt door te liggen zal de Nacht zonder Grenzen ook nog rijpen naar haar volgende editie.
We willen jullie alvast uitnodigen op de toekomstige Nacht zonder Grenzen, al is een locatie of datum voor ons zelfs totaal onbekend.
Maarten, René, Boris en KPJ Ossendrecht groeten u alvast, en danken jullie voor het begrip.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *