2de nieuwjaarsdrink Mispelaarlaan/Magnolialaan.

Wat allemaal begon als een nieuwjaarsdrink voor de naaste buren in de tuin van één bewoner, is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige nieuwjaarsreceptie voor de hele straat.
Omdat die nieuwjaarsdrink de eerste maal zo gezellig was met de nodige jenever, koffie en soep, is het idee ontstaan om een eerste straatfeest te organiseren in de zomer van 2009. Aangezien dit toch wel heel wat organisatie met zich meebrengt, staken drie families de hoofden bij elkaar om dit op poten te zetten en het eerste speel/straatfeest was een feit.
Door het succes en de positieve reacties van de buurt, kon het niet bij een eenmalig evenement blijven. Dus het idee kwam naar voor om ook voor de ganse straat dan eens een nieuwjaarsdrink te organiseren.
Een familie uit de Magnolialaan sloot zich aan bij de organisatie en er werd afgesproken de nieuwjaarsdrink in deze straat te plannen, vermits er daar geen doorgaand verkeer is.
Met de hulp van buren, omwonenden en de gemeente Stabroek zijn beide evenementen ondertussen traditie geworden. We zijn dan ook van plan deze traditie in ere te houden vermits het een ideale gelegenheid is om nieuwe mensen uit de buurt te leren kennen en een leuke manier om met de gekende buren bij te praten.
Het straatcomité.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *