De maand juni in het Poldermuseum

Willy Struys die met Linda Cleiren vertellingen brengt
Willy Struys die met Linda Cleiren vertellingen brengt

Onder het moto van «junimaand Poldermuseummaand» is er elke zondag van juni iets te doen in het Poldermuseum. Het begint op zondag 5 juni. Dan komt Hugo Vermeiren vertellen over oude kinderspelen.
Vanaf 15 uur frist hij aan de hand van foto’s het geheugen van de bezoekers op als ze niet meer weten wat bijvoorbeeld “zakdoekske achter ’t gat” of “broek over d’haag” was.
Op 12 juni krijgen de luisteraars van Radio Minerva toegang met een halve Euro korting als ze aan de balie het codewoord « Minerva » vermelden. Normale toegangsprijzen bedragen € 2,50 voor volwassenen en € 2 voor 60plussers. Kinderen tot 16 jaar mogen zoals steeds gratis in het Poldermuseum.
Op 19 juni is er een gidsdag. Tijdens de normale openingsuren kunnen bezoekers gratis rondgeleid worden door één van de gidsen. De normale toegangsprijzen zijn wel van toepassing. Er starten rondleidingen om 13u.30, 14u.30 en 15u.30.
En op 26 juni ten slotte zijn Linda Cleiren en Willy Struys te gast met hun soms hilarische dorpsvertellingen. Ze beginnen eraan om 14 uur. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *