De Lambertijnen en Lambertijntjes brengen een boekenconcert

Eén ding staat vast voor de ruim 100 leden van de Lambertijnen en de Lambertijntjes: op zaterdagvoormiddag staat ‘repetitie’ met stip aangeduid in hun agenda. Dan maken ze tijd voor hun wekelijkse hobby. Zingen verzet immers duidelijk je zinnen.

Daar spelen Ilse Van Gestel en Veerle Hellemans (respectievelijke dirigenten van de Lambertijnen en de Lambertijntjes) graag op in, want elk kind is anders en heeft daarnaast nog andere hobby’s of bezigheden.

Via het thema boeken speelden ze dit werkjaar in op de vrijetijdsbesteding en interesses van de kinderen. Een duik in de boekenkast geeft een brede waaier aan mogelijkheden en dus ook fijne liedjes weer: denken we maar aan gevoelens die je in een dagboek neerschrijft, de natuur bewonderen via dierenliedjes, griezelen en spannende verhalen lezen, dromen van vakantie door een reisgids vast te pakken en zoveel meer, lekker koken met kookboeken,…

Het resultaat van dit alles kan u komen bewonderen op 29/4/2012 om 11u en om 13.30u in zaal‘De Kring’, Kapellei 13 in Maria ter Heide. Kaarten zijn te verkrijgen aan 6 euro bij de familie Engelbeen op het nummer 03/541.90.74.


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *