De Kringwinkel Kapellen wordt groene oase

In mei en juni wordt De Kringwinkel in Kapellen volledig onder handen genomen. De gevel wordt een groene oase en de buitenwinkel krijgt een prominente plaats. Ook wordt de zijgevel in een nieuw hip jasje gestoken door Jasmien van Pink Panther Paints

Groene oase en graffiti
De nieuwe winkel zal een ware groen oase zijn. “Om onze milieu missie in de kijker te zetten kiezen we ervoor om een groene gevel te voorzien.” vertelt Louise Vrints. “De winkel van Kapellen verkoopt in de zomer vaak tuinmeubelen op de parking. Die buitenwinkel krijgt nu een vaste en overdekte plaats.” gaat ze veder. Daarnaast zal ook de zijgevel onder handen genomen worden door graffiti artiest Jasmien van Pink Panther Paints. In haar ontwerp staan de zogenaamde gevers centraal met de slagzin “Wie geef jij #kringwinkelgeluk?”.

graffiti artiest Jasmien van Pink Panther Paints

Winkel open, parking gesloten
De winkel blijft gedurende de werken volledig open. Er worden verschillende acties georganiseerd om het voor klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zullen er doorheen de maanden mei en juni verschillende kortingsacties plaatsvinden. De parking van De Kringwinkel zal gedurende de werken wel onbereikbaar zijn. Klanten kunnen hun wagen parkeren op de parking Eskapade in dezelfde straat op nummer 233 met uitzondering van woensdag- en zaterdagnamiddag. Op die dagen kunnen we sptijig genoeg tijdelijk geen parking voorzien.

Bakfiets shuttle
Ook wordt er een bakfiets-shuttle-dienst voorzien die de aankopen van mensen vlot tot aan de auto brengt. “Onze medewerkers zullen met de bakfiets klaarstaan om de grote aankopen van mensen tot hun auto te brengen. Op die manier willen we tegemoetkomen aan de hinder.” sluit Louise af.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *