De Hoek is nog niet klaar

Dinsdagmorgen 17 mei werd er nog volop gekasseid op het gedeelte Weeltjeshoeve tot de schuur van Marc Van der Poel en Huguette van Look.
Dinsdagmorgen 17 mei werd er nog volop gekasseid op het gedeelte Weeltjeshoeve tot de schuur van Marc Van der Poel en Huguette van Look.

We hebben het ondervonden ter gelegenheid van de Highland Games, verleden zaterdag 14 mei: de Zandvlietse Hoek zit nog altijd met wegenwerken, meer bepaald op de Antwerpsebaan. Rechtstreeks bij de Leeuw van Vlaanderen geraken zit er niet in. Daarom werd een landweg (een weg over het land) aangelegd, maar die is niet van lange duur geweest. Dinsdag hernamen de werken na het Pinksterweekend, maar de baan zou volgens de kasseiers ’s anderdaags slechts opengaan tot aan de bocht. Om aan de Leeuw te geraken zou nog een tot twee weken in beslag nemen. De bewoners beginnen het nu stilaan beu te worden, zeker als je met de auto naar de herberg of naar sommige woningen moet rijden, is er geen doorkomen aan. Alles moet via Ossendrecht gebeuren. (sdl)
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder