Dartsploeg De Zwaan wint darttoernooi van café De Klok en ’t Zwart Schaap

Organisator Jerry Adam met winnende ploeg ‘De Zwaan’

STABROEK – Op zondag 16 juni won dartsploeg De Zwaan het darttoernooi van cafés De Klok en ’t Zwart Schaap. Ronny De Moor en Pat Teunis wonnen van ploeg Double Zouf (Dirk en Rudy Van Herck). 

Op 16 maart werd het nieuwe darttoernooi, georganiseerd door café-uitbater Jerry Adam, op gang getrapt in café De Klok. Belgisch dartslegende Kim Huybrechts speelde een speciale openingswedstrijd tegen de vorige winnaars van het toernooi. Nadien schonk hij nog 2 gesigneerde tenues voor de toekomstige winnaars.

Het was de aftrap van een toernooi waar 42 ploegen met in totaal 84 darters aan deelnamen. Na een pittige competitie van 3 maanden vond op zondag 16 juni de finale plaats. Na de groepsfase en knock-outfase mochten Rudy en Dirk Van Herck van Double Zouf en Ronny De Moor en Pat Teunis van De Zwaan het tegen elkaar opnemen in de finale.

Het werd een bijzonder spannende finale en na een lange strijd won uiteindelijk dartsploeg De Zwaan. Pat en Ronny kregen dus de gesigneerde tenues van Kim Huybrechts mee naar huis. Organisator Jerry Adam was tevreden over alweer een geslaagde editie.

Joppe De Hert 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *