Dames Nieuw Stabroek behalen hun eerste punt

Afgelopen zaterdag hebben de dames van SKNS OSTAN ontvangen voor hun eerste thuismatch van de competitie. Door (wederom) vele afwezigheden door verlof en blessure, moesten we de hulp inroepen van de meisjes die net hun match beëindigd hadden. Zij hadden onverdiend verloren tegen Albatros.
De eerste tien minuten waren voor onze dames. Er waren kansen voor Kim en Sarah, maar de keepster van OSTAN kon de schoten keren. Naarmate de match vorderde kwam OSTAN in de wedstrijd. Via hun nummer 9 die zeer balvast en vinnig was werden de Kontichse dames gevaarlijk. Gelukkig stond onze verdediging stevig. Op het einde van de eerste helft was er nog een prachtige save van het nummer één van OSTAN op een mooi geplaatst schot van Sarah.
Tijdens de rust werd er beslist dat Ellen het nummer 9 diende te houden. Het plan lukte prachtig. OSTAN was nog één keer gevaarlijk in de tweede helft. De laatste tien minuten hadden Caroline en Ellen gewisseld van plaats. Hierdoor werden we iets gevaarlijker. Sarah schoot een bal los op de keepster en er waren twee grote kansen voor Caroline, waarvan één op de deklat gekopt werd.
De 0-0 was een terechte uitslag omdat OSTAN de eerste helft het gevaarlijkst was en Nieuw Stabroek de tweede. Volgende meisjes wensen we te bedanken voor hun grote bijdrage: Vanessa, Linsey, Caroline B en Kim.
Volgende week is er een verplaatsing naar Andalucia. Hopelijk zijn we met elf want de meisjes spelen op hetzelfde moment.