Dames FC Stabroek Herfstkampioen 2012


Dames van FC  Stabroek speelden zaterdag 24 november de voorlaatste wedstrijd in de heen ronden tegen Players uit Hoboken.
De bezoekers kwamen op Stabroek 7 doelpunten incasseren terwijl doelvrouw Carla Struyf de netten leeg hield en een kwartier in de tweede helft zelf kwam meespelen en haar handschoenen aan Françoise Derboven afstond om de koude te verdelen.
De match begon erg stroef daar de bezoekers met zijn allen op verdediging op eigen helft bleef spelen en zo alles op een hoop werkte en het moeilijkheid was om te scoren.
Doch konden Carla de Groot met 2 doelpunten, Linda Hogewijs met 1 doelpunt en Marijke van Praet met maar liefst vier doelpunten zegevieren.
Onze dames verloren nog maar 1 wedstrijd tegen St Jozef Mortsel maar wonnen voor de rest van de heenronden alle wedstrijden met nog eentje te gaan op zaterdag 1 december tegen Noorse die reeds aan een sterke periode zijn begonnen.
Dus al verliezen we deze wedstrijd hebben we voldoende punten om de eerste periodetitel te mogen vieren, Herfst kampioen 2012.
We blijven met de beiden voeten op de grond want de weg is nog maar half dus nog zeer lang.
Doch proficiat aan de dames die ik dan ook terecht de ‘die hards’ noem want ze gaan voor de ploeg en den trainer en ze weten dan ook hoe veel ik daar van hou groepsgeest nr. 1.

Het seizoen 2011 – 2012 sloten we dan ook af met de fairplay van de provincie Antwerpen die werd uitgereikt door KVV Antwerpen onder maar liefst 48 ploegen.

Verjonging

Om onze toekomst te verzekeren en dit niet te laten voorbij gaan zoek wij dringend verjonging /versterking: meisje en dames van 13 jaar tot ?????? om onze ploeg te versterken.
Inlichtingen  fcstabroek@telenet.be 0496.37.99.19 www.fcstabroek.be. Komaan Dames Doen!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *